Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puulan hiihdoissa ratkotaan Suur-Savon piirinmestaruudet

Tänä viikonloppuna kisataan kymmenen vuoden tauon jälkeen kansalliset Puulan hiihdot ja samalla ratkotaan Suur-Savon piirin mestaruudet. Edellisen kerran Puulan hiihdot järjestettiin Koittilan laduilla vuonna 2011 ja tänä vuonna sitten Urheilukeskuksen maastossa 48. kerran.

Kalskeen kisaorganisaatio teki pikaisen päätöksen avata kilpailut myös piirin alueen ulkopuolisille hiihtäjille koronarajoitusten hieman höllentyessä. Pienen seuran ketteryys ja valmis kisasuunnitelma mahdollisti nopean toiminnan.

Hiihtäjiä on ilmoittautunut kisoihin yli 100 ja parisprinttiin 25 joukkuetta. Kaksipäiväisissä kisoissa on mukana myös Kalskeen hiihtäjät.

Henkilökohtainen kisa alkaa tänään lauantaina 12. helmikuuta kello 11 ja samaan kellonaikaan startataan sprinttiviestiin sunnuntaina 13. helmikuuta.

Kisakahvio palvelee pihalla Take away- periaatteella ja on valmiina palvelemaan myös yleisöä, jota kisajärjestäjät toivovat ladun varteen ja kilpailukeskukseen kannustamaan hiihtäjiä. Yleisön tulee muistaa etäisyydet, maskit ja hyvä hygienia. Kalskee nettisivuilta voi käydä vielä lukemassa koronaohjeistuksen ennen saapumista kisa-alueelle.

Kilpailuladuista vastaa Juhani Hämäläinen tiimeineen, kansliasta Suvi Vesanen ja kilpailujenjohtajana toimii Leena Sippo.

Kisajärjestäjät toivovat kuntoilijoiden huomioivan, että urheilukeskuksen kuntoladut ovat suljettuna kuntoilijoilta lauantaina kello 11-14 välisenä aikana.

Kisajärjestäjät toivovat kuntoilijoiden huomioivan, että urheilukeskuksen kuntoladut ovat suljettuna kuntoilijoilta lauantaina kello 11-14 välisenä aikana. Otto Mannisen latu on hiihdettävissä Levälahdentieltä Hokan koululle saakka normaalisti.

Sunnuntain sprinttiviesti hiihdetään pääosin urheilukentän ladulla ja hiihtäjät käyvät kääntymässä kilometrin lenkin kohdalla, hiihtosillan jälkeen maaston puolella. Latukartat löytyvät Kalskeen verkkosivuilta.