Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vedenjakelu on keskeytymässä tänä iltana koko Joutsantien eteläpuoliselta alueelta kirkonkylässä – Vesikatkon alkamisaika tarkentuu, kun vuotopaikka on kaivettu kokonaan esille

Beckerintien vesijohtovuodon korjaus on edennyt siten, että vedenjakelun keskeytys tulee ajankohtaiseksi tämän tiistai-illan aikana, ei kuitenkaan ennen kello 17, kerrotaan Kangasniemen kunnan vesihuoltolaitoksen tiedotteessa.

Vesikatko tulee koskemaan koko Joutsantien eteläpuolista vesijohtoverkostoa Kangasniemen kirkonkylässä.

Laitos neuvoo alueen asukkaita ottamaan vettä talteen vesikatkon varalta jo etukäteen illan käyttöä varten.

Kunnan tekninen johtaja Mikko Korhonen kertoo, että vesikatko pyritään pitämään putken korjauksen aikana mahdollisimman pienellä alueella, mutta on varauduttava siihen, että vesi joudutaan katkaisemaan myös vesitornista ja tällöin vesikatkoalue ylettyy etelässä aina Säynätlammen ja vanhainkodin alueille asti.

Vesihuoltolaitos tiedottaa tarkemmin tulevan vesikatkon ajankohdasta, kun vuotopaikka on saatu kaivettua kokonaan esille. Tiedotteet on luettavissa kunnan verkkosivuilla osoitteessa www.kangasniemi.fi.

Vesihuoltolaitos järjestää vesikatkon ajaksi kaksi tilapäistä vedenjakelupistettä, joista toinen tulee Keskusparkkiin Keskustien ja Otto Mannisen tien kulmaan ja se otetaan käyttöön, kun vesikatko alkaa. Toinen vedenjakelupiste järjestetään Hyvinvointikeskuksen pääoven viereen Sairaalantielle. Vettä voi hakea jakelupisteistä omiin astioihin koko katkon ajan.