Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jälleen putkirikko Kangasniemen kirkonkylässä – Vesihuoltolaitos varoittaa korjaustöiden aiheuttavan merkittävää haittaa alueen asukkaille

Kangasniemen kirkonkylässä on havaittu vesijohtovuoto jälleen Beckerintiellä. Tämä käy ilmi kunnan vesihuoltolaitoksen julkaisemasta tiedotteesta. Kunnan vesihuoltolaitoksen henkilöstö on selvittänyt vuodon tarkemman paikan ja ja roudansulatuslaitteisto on tilattu paikalle. "Korjaustyö tulee aiheuttamaan merkittävää haittaa alueen asukkaille," kerrotaan vesijohtolaitoksen tiedotteessa. Vesihuoltolaitoksen mukaan vesikatko on laajuudeltaan samanlainen kuin joulukuussa. Vuotopaikan sulatus kestänee yön yli, joten vesikatko tulee aikaisintaan huomenna tiistaina 7. helmikuuta. Vesihuoltolaitos tiedottaa asiasta lisää huomenna tiistaina, kun vuotokohta on saatu kaivettua esiin ja korjaustöiden laajuus ja aikataulu on tiedossa. Vesikatkon ajaksi vesihuoltolaitos järjestää tilapäisen vedenjakelun keskusparkkiin. Veden hakijoilla tulee olla omat astiat mukana.

Päivitetty 6.2. 2023 klo 15.00. Lisätty uudet tiedot vesivuodon sijainnista ja mahdollisesta vesikatkosen aikataulusta.