Perinteiset vappurastit reippaillaan taas – Tarjolla on 13 rastin suunnistusrata sekä munkkeja ja mehua

Kaiken kansan vappurastit suunnistetaan perinteiseen tapaan vapunpäivänä 1. toukokuuta kirkonkylällä.

Kangasniemen Kalskeen ja Kangasniemen Kunnallislehden yhteistyössä järjestämään katusuunnistukseen voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin. Osallistuminen ei maksa mitään.

Halutessaan reitin voi kiertää kävellen, juosten tai vaikkapa potkulaudalla, lasten rattaissa, polkupyörällä tai rollaattorilla.

Katusuunnistukseen voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin.

Se kuitenkin kannattaa muistaa, että liikkeellä ollaan Kangasniemen keskustaajamassa, joten liikennesääntöjä pitää noudattaa. Samoin kannattaa muistaa yleinen kohteliaisuus: toisten pihojen läpi ei pidä oikoa, vaan kulkemiseen on käytettävä yleisiä teitä tai polkuja.

Kirkonkylän keskustan alueelle on sijoitettu kaikkiaan 13 rastia. Vappusuunnistuksessa voi kiertää haluamansa määrän rasteja eli vain osan tai kaikki. Kaikki osallistumiskupongin palauttaneet osallistuvat arvontaan.

Rastit löytyvät oheisen kartan osoittamilta paikoilta sunnuntaina 1.5. kello 8-18 välisenä aikana.

Rasteilla on käytössä pihtileimaus. Leiman voi laittaa mihin tahansa osallistumiskupongin 13 ruudusta.

Kunnallislehden toimituksessa (Otto Mannisentie 11) on munkki- ja mehutarjoilu 1.5. kello 10-13 välisenä aikana. Tuona aikana osallistumiskuponkeja voi palauttaa lehden toimitukseen. Ennen kello 10 ja kello 13 jälkeen kuponkeja voi palauttaa Kunnallislehden postilaatikkoon.

Kartan ja osallistumiskupongin voi leikata talteen tästä lehdestä. Kartasta ja kupongista voi vapaasti ottaa kopioita.

Kaikkien osallistumiskupongin palauttaneiden kesken arvotaan Kalskeen ja Kunnallislehden tuotepalkintoja. Mukavaa vappua!