Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Essote ottaa käyttöön kolmannen koronarokotteen lyhennetyt annosvälit

Essotessa otetaan käyttöön kolmannen koronarokoteannoksen lyhennetyt annosvälit Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen suosituksen mukaisesti, tiedottaa Essote.

Kolmatta annosta jaetaan Essotessa nyt kaikille 18–59-vuotiaille, joilla on kulunut vähintään 4 kuukautta 2. annoksen saamisesta.

Kolmatta koronarokotetta jaetaan myös kaikille 60 vuotta täyttäneille ja 18 vuotta täyttäneille riskiryhmäläisille, joilla on kulunut vähintään 3 kuukautta 2. annoksen saamisesta.

Lisäksi kolmatta annosta annetaan myös kaikille 12 vuotta täyttäneille vakavaa immuunipuutosta sairastaville, joilla on kulunut vähintään 2 kuukautta 2. annoksen saamisesta.

Essote muistuttaa, että jos aikaistaa rokoteaikaansa, tulee perua jo varattu myöhempi aika. Peruuttaminen tapahtuu varauskoodin avulla, jonka on saanut tekstiviestinä aikaa varatessa.

Kolmatta koronarokoteannosta jaetaan pääasiassa vain ajanvarauksella. Ajanvarauksen voi tehdä osoitteessa www.essote.fi/koronarokotus.

Myös Essoten rokotuspuhelin palvelee rokotusajan varaamisessa. Puhelinnumero 040 3599 781 on avoinna arkisin kello 14–15.