Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Reserviläisten Joulutulet syttyvät tänään – tilaisuus on kaikille avoin

Reserviläisten Joulutulet kutsuvat hiljentymään joulun odotukseen luonnon keskelle. Tapahtuma on valtakunnallinen ja Reserviläisliiton ainoa puhtaasti hengellinen tilaisuus, joka on saanut alkunsa 1980-luvulla Kainuusta. Joulutulet syttyvät samaan aikaan lukemattomilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Kangasniemellä Joulutulet ovat palaneet aina hiihtokeskuksen maastossa ja niin nytkin. Paikalle on helppo tulla, sillä autolla pääsee lähes tulille saakka. Tehomet-areenan kohdalta alkaa soihtujen jono, joka opastaa perille.

Varatkaa säänmukainen vaatetus, sillä myrskyn ja sateen sattuessa tilaisuus pidetään myrskyssä ja sateessa, hyvän reserviläistavan mukaisesti.

Järjestelyvastuu on vuorotellut Kangasniemellä reserviläisten ja reserviupseereiden kesken ja tänä vuonna vastuu on reserviläisten. Joulutulet syttyvät tänään torstai-iltana 9. joulukuuta kello 18. Kirkkoherra Matti Tolvanen pitää pienen kenttähartauden ja rakovalkean loisteessa lauletaan joululauluja, sekä nautitaan Puula-Partion partiolaisten tarjoilemaa glögiä, pipareita sekä paistetaan makkaraa nuotiolla. Tarjoilun vapaaehtoinen korvaus menee Puula-Partion toiminnan tukemiseen. Tervetuloa hiljentymään.

Tilaisuudessa otetaan koronarajoitukset huomioon, vaikka pidetään on ulkona. Tilaisuus on avoin kaikille kuntalaisille ja Kangasniemen reserviläiset ry toivottavat kaikki tervetulleiksi.

Reserviläisten Joulutulet tänään torstaina 9.12. kello 18 urheilukeskuksessa hiihtomajan maastossa.