Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Majiksessa arvostetaan arjen onnea

Arkinen onni on aiheena tämän keskiviikon Majatalo-illassa. Arkiseen onneen liittyy kiitollisuuden vaaliminen, josta omia ajatuksiaan kertoo sympaattinen korttitaiteilija Joel Jyrinki.

Kiitollisuutemme ydin muodostuu siitä oivalluksesta, että elämä on lahja, pohdiskelee Joel illan aihetta.

– Rukous on Jumalan läsnäolossa viipyilemistä. Siinä sielu rauhoittuu ja vahvistuu. Rukous on arkisen kuorman laskemista Herran helmoihin, määrittelee puolestaan Tuula Suuronen, joka rohkaisee rukoukseen arkisen elämän keskellä.

Kangasniemen seurakunnan järjestämässä Majiksessa on tuttu ja turvallinen ohjelma. Ilkka Tiihonen vastaa musiikista ja kokoaa Majikseen bändin. Illan juontavat Päivi Kettunen ja Jaakko Pirttiaho, joka myös jakaa eloisalla tyylillään Raamatun sanomaa. Mukana on jälleen suuri joukko vapaaehtoisia eri tehtävissä.

Yhteinen ilta päättyy seurustelun sakramenttiin, joka on Majatalo-iltojen isän, Pekka Simojoen, keksimä nimi mehu- ja ruisleipätarjoilulle.

Majatalo-ilta on tullut tutuksi rentona ja lämminhenkisenä tilaisuutena.

– Meillä ei mittailla kenenkään uskon määrää, on Majikset Kangasniemelle tuoneen Pirkka-papin usein käyttämä lause.

Arkisen onnen Majatalon laulut alkavat soida keskiviikkona 17.11. jo klo 17.55 alkaen. kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta.