Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Majatalossa luotetaan rukouksen voimaan

Seurakunnan järjestämät Majatalo-illat jatkuvat tänään keskiviikkona 20. lokakuuta kirkossa ja somekanavien kautta.

Jokainen ilta on erilainen, vaikka ohjelmarunko pysyykin samana. Musiikilla on illoissa tärkeä rooli.

– Musiikilla voi koskettaa ihmisiä tavalla, johon sanat eivät yllä, tietää Majatalon bändistä vastaava Ilkka Tiihonen.

Tuula Suuronen rohkaisee yhdistämään rukoukseen myös liikettä.

– Näin rukoukseen tulee uusi ulottuvuus, kun koko olemus asettuu vuorovaikutukseen Luojansa kanssa, kertoo Tuula.

Jaakko Pirttiahon vastuualuetta on edelleen Majiksen raamattuopetus. Nyt Jaakko osallistuu myös muuhun illan kulkuun, sillä Pirkka-pappi ei tällä kertaa tule mukaan.

Päivi Kettusen haastateltavaksi saapuu pieksämäkeläinen Anu Rajasuo. Anu jäi monille mieleen kesällä seurakunnan Facebookissa julkaistusta koskettavasta kirjoituksesta, joka keräsi ennätysmäärän reaktioita. Majiksessa Anu kertoo rukouksen tuomasta toivosta vaikean sairauden keskellä.

– Usko on minulle voimavara, joka kantaa vaikeinakin päivinä. Taivaan Isä kestää kyllä meidän kaikki tunteemme, pohtii Anu rukouksen merkitystä itselleen.

Majatalo-ilta on lämminhenkinen ja elämänmakuinen tilaisuus, johon on helppo tulla mukaan.

– Tervetuloa uskovaiset ja toivovaiset; tervetuloa etsiväiset ja epäileväiset, riimitellään usein Majiksen alkusanoissa.

Nyt koronarajoitusten hellitettyä ilta päättyy tuttuun seurustelun sakramenttiin, eli ruisleipä- ja mehutarjoiluun. Noudatamme yleisiä hygieniaohjeita ja suosittelemme edelleen maskin käyttöä.

Rukouksen Majatalon laulut alkavat soida keskiviikkona 20. lokakuuta jo klo 17.55 alkaen kirkossa ja seurakunnan Facebook- ja YouTube-kanavien kautta.