Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vanhusten viikolla ulkoillaan ja virkistytään

Parhaillaan vietetään vanhusten viikkoa, jonka teemana on Luonto antaa voimaa. Tänä aamuna Kangasniemen vanhusten viikon ohjelmassa on ulkoilua ja liikuntaa urheilukentällä ja sen lähimaastossa Puulan seutuopiston, Fysican ja LC Kangasniemen järjestämänä.

Huomenna torstaina 7. lokakuuta vanhusten viikon ohjelmassa on Kangasniemen seurakunnan järjestämä ikäihmisten virkistyspäivä kello 12-15 Hokan Tapiolassa ja kirkonkylän virkistysiltapäivä kirkossa kello 13-14.

Torstaina vietetään myös ikäihmisten avointa iltapäivää kello 15 alkaen Toimintakeskus Kedossa Mäntykankaalla, jossa Teatteri Ilonan lausujat esittävät runoja. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja sen järjestää Kangasniemen kirjasto ja kunta osana Ikäihmisten viriketupa -hanketta.

Lisäksi Eläkeliiton Kangasniemen osaston ystäväpalvelu järjestää ulkoilua Mäntykankaan alueella ja apteekissa on tarjolla neuvontaa ikääntyvän ihon hoitoon.

Perjantaina 8. lokakuuta kello 12 alkaa vanhusten viikon näytös elokuvasta Tove elokuvateatteri Kangastuksessa eli Kangasniemi-salissa. Näytökseen on vapaa pääsy.