Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kärälympialaiset lauantaina - luvassa leikkimielistä kisailua lapsille ja aikuisille

Käräjäniemen uudella pallokentällä, Lumikuru Areenalla, järjestetään ensi lauantaina klo 14 alkaen kyläkunnan omat kesäolympialaiset, Kärälympialaiset. Painetussa lehdessä mainittiin virheellisesti, että kisat olisivat sunnuntaina. Oikea kisapäivä on kuitenkin lauantai.

Maksuttomassa koko perheen tapahtumassa on luvassa leikkimielistä kisailua sekä lentopallo-ottelu. Sarjoja on sekä lapsille että aikuisille. Palkintojakin on luvassa. Ja aikuisten sarjoissa voi saada lisäpisteitä hauskasta kisa-asusta.

Kisatapahtuman puuhaaja Sami Suuronen kehuu Hokan seudun kyläyhdistystä, joka on tehnyt hienon työn kentän rakentamisessa.

– Ajattelin, että hienolle kentälle on saatava jotakin toimintaa, ja siksi päätin puuhata kisat pystyyn. Tätini Raija Lumikuru, joka Mannilan kesäkaupankin 30 kesää sitten perusti, antoi luvan rakentaa kentän tontilleen, joten koin jopa velvollisuudekseni järjestää jotain, kertoo Suuronen.

Nimi tapahtumalle löytyi nimikilpailun tuloksena. Käräjäniemen karkelot, Käräjäniemen mittelöt, Kärälympics, Kärälympialaiset, Käräjäniemi-turnaus, Käräjä-turnaus sekä Käräjäkisat. Siinä nimiehdotuksia, joista nimeksi valikoitui Kärälympialaiset.

– Pitkällisen pohdinnan tuloksena tapahtuman viralliseksi nimeksi tulee Kärälympialaiset ja heti sitten kansainvälistymisen kynnyksellä otetaan vierelle käyttöön engelsmanneille helpompi Karalympics.

Tapahtuman virallisena suojelijana toimii kentän naapurissa sijaitseva Mannilan Kesäkauppa ja Baari. Tapahtuman järjestämisessä on säävaraus. Lisäksi huomioidaan mahdolliset viranomaisten määrittämät kokoontumisrajoitukset.