Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi toivoo malttia koulujen päättymisviikonlopun juhlintaan

Itä-Suomen poliisi valvoo jälleen kouluvuoden päättymisviikonlopun juhlintaa. Tulevana viikonloppuna 4.-6. kesäkuuta poliisi valvoo tehostetusti nuorten päihteiden käyttöä. Valvonnassa keskitytään ja puututaan alkoholin välittämiseen alaikäisille sekä alaikäisten päihteiden käyttöön, häiriköintiin sekä alkoholin nauttimiseen keskeisillä paikoilla.

Kokoontumisiin poliisi voi puuttua, jos niistä aiheutuu vaaraa yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle. Lisäksi poliisi toivoo vanhempien olevan viikonloppuna tavoitettavissa puhelimitse, sekä keskustelevan nuorten kanssa päättäjäisjuhlien riskeistä.

Poliisi toivoo, että kokoontumisrajoituksia noudatettaisiin, ja uskookin kansalaisten edelleen ymmärtävän koronariskin, sekä siihen liittyvät rajoitukset.

– Poliisin toiveena on, että hyvästä säästä ja iloisesta juhlamielestä huolimatta muistetaan pitää järki ja maltti mukana. Pidetään huoli itsestä ja kavereista, ylikomisario Hans Vuori Itä-Suomen poliisista toteaa tiedotteessa.