Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joensuun reissu ei kartuttanut KaPan pistetiliä

KaPan ja Joensuun Kiekkokoplan ensimmäinen kohtaaminen päättyi illan isäntien hyväksi luvuin 5-1 (0-1, 4-0, 1-0). KaPan kapteeni Elmeri Linnera kertoo

KaPan ja Joensuun Kiekkokoplan ensimmäinen kohtaaminen päättyi illan isäntien hyväksi luvuin 5-1 (0-1, 4-0, 1-0). KaPan kapteeni Elmeri Linnera kertoo joukkueensa olleen ensimmäisessä erässä hyvin pelin päällä, mutta viimeistely ontui.

– Mikael Sorsa teki ensimmäiseen KaPa-otteluunsa komean maalin läpiajon päätteeksi. Avauserässä olisi pitänyt tehdä pari maalia lisääkin. Pääsimme jopa kaksi minuuttia pelaamaan 5-3 -ylivoimaa, josta pitäisi aina rangaista, mutta nyt emme saaneet kiekkoa sisään, mies toteaa.

Peli jatkui toisessa erässä tasaväkisenä kamppailuna, mutta siitä huolimatta Kiekkokopla karkasi 4-1 -johtoasemiin.

– Valitettavasti Kiekkokopla käytti armotta maalintekopaikkansa hyväkseen meidän tuskaillessa, Linnera harmittelee. Kolmanteen erään KaPa lähti virittämään rajua loppukiriä.

– Emme kuitenkaan saaneet parasta aikaiseksi ja pisteitä ei tällä kertaa lähtenyt mukaamme, mutta pelissä oli paljon hyviä juttuja. Nyt treenaamme viikon ja lauantaina pääsemme haastamaan superkovaa Lapinlahden Luistinta, kapteeni Linnera kertoo.

KaPa on kahden ensimmäisen ottelun jälkeen II-divisioonan Savo-Karjalan lohkon viidennellä sijalla.