Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

K-Market Puulantori alueensa paras K-Market

Vuoden 2017 parhaita K-Marketeja Keski- ja Itä-Suomesta palkittiin K-Market-ketjun kauppiaspäivillä Kuopiossa. Alueensa parhaaksi K-Market kauppiaaksi valittiin kauppiaspariskunta Eleonoora Karlsson-Seppänen ja

Vuoden 2017 parhaita K-Marketeja Keski- ja Itä-Suomesta palkittiin K-Market-ketjun kauppiaspäivillä Kuopiossa. Alueensa parhaaksi K-Market kauppiaaksi valittiin kauppiaspariskunta Eleonoora Karlsson-Seppänen ja Mikko Seppänen K‑Market Puulantorista. Palkinnon perusteina olivat erinomainen myynnin- ja asiakastyytyväisyyden kehitys, suunnitelmallinen toiminta sekä jatkuva oman toiminnan uudistaminen.

– Teemme Mikon kanssa tätä työtä suurella sydämellä ja haluamme olla mahdollisimman aitoja, jotta se tunne välittyy myös kaupan tunnelmaan. Tietenkin meillä on huippu henkilökunta, joka on innolla mukana kehittämässä kauppaa. Tulimme kauppiaiksi Puulantorille vuosi sitten ja asiakkaat ovat todella sydämellisesti ottaneet meidät vastaan, kertoo K-Market Puulantorin kauppias Eleonoora Karlsson-Seppänen.

– Olemme halunneet kehittää K-Market Puulantorista mahdollisimman lämminhenkisen ja kyläkauppamaisen yhteisön, niin että kauppa on aidosti asiakkaiden ja kaupan väen näköinen, sanoo Karlsson-Seppänen.

– Seuraavaksi uudistamme kaupan ilmettä uudenaikaiseksi, mutta rakennamme koko ajan valikoimia asiakastoiveiden perusteella. Tarkoitus on tuoda kauppamme ainutlaatuista tunnelmaa ja meidän kauppiaiden omaa persoonaa myös somessa paremmin esille. Some-näkyvyytemme perustuu oman häshtägimme ympärille #puulisainahymyhuulis, summaa Karlsson-Seppänen.

Alueiden parhaita K-Marketeja palkittiin K-Market-ketjun kauppiaspäivillä Kuopiossa 24. tammikuuta Kylpylähotelli Rauhalahdessa. Juhlaan olivat kerääntyneet noin 70 K‑Market-kauppiasta ja kauppiaspariskuntaa Keski- ja Itä-Suomesta.