Reijo Pynnöselle Elämänura -palkinto

Kangasniemellä yleisurheilukoululaisten valmentajana ja Syvälahden tanssilavan isäntänä tunnettu liikuntaneuvos Reijo Pynnönen palkittiin viime perjantaina järjestetyssä Etelä-Savon urheilugaalassa merkittävästä elämänurastaan liikunnan

Kangasniemellä yleisurheilukoululaisten valmentajana ja Syvälahden tanssilavan isäntänä tunnettu liikuntaneuvos Reijo Pynnönen palkittiin viime perjantaina järjestetyssä Etelä-Savon urheilugaalassa merkittävästä elämänurastaan liikunnan parissa.

Kangasniemen Kalskeen yleisurheilukoululaisten parissa Reijo Pynnönen on tehnyt töitä vuodesta 1970 lähtien. Edelleenkin hän on säännöllisesti viikottain jäähallin juoksusuoralla tai urheilukentällä vetämässä lasten ja nuorten liikuntakouluja sekä aikuisten kuntoliikuntaa ja kilpaurheilua.

Nuoret urheilijat olivat Pynnösen mielessä myös silloin, kun hänen piti päättää, mihin käytetään elämänurapalkintoon liittynyt Veikkauksen maakunnallinen 500 euron Jokeri-palkinto. Tuo summa tullaan käyttämään kangasniemeläisten vähävaraisten perheiden lasten urheiluleirikuluihin.

Pynnönen ohjaa ja neuvoo, mutta luo urheilun kipinää myös omalla esimerkillään.

– Urheilu on kuulunut harrastuksiini lapsesta lähtien. Kymmenvuotiaana hyppäsin korkeudessa ikäluokkani SE-lukemat 135, hän kertoo.

Kymmenvuotiaana alkanut urheilu-ura jatkuu edelleen. Miehellä on plakkarissa useita aikuisurheilun SM-mitaleita eri lajeista ja sarjoista. Menestystä on kertynyt myös aikuisurheilun PM-, EM- ja MM-kisoista.

Vaikka mies loukkasi ranteensa talven liukkailla keleillä kaatuessaan, aikoo hän silti osallistua tuleviin aikuisurheilun hallikisoihin.

– Kipeänä on vasen ranne, joten ihan hyvin voin osallistua kuulantyöntöön, oikeakätinen kun olen, sanoo Pynnönen.

Urheilugaalassa kangasniemeläisistä esillä oli myös Kangasniemen Vuoden Liikuttajaksi valittu Ville Tyrväinen, joka on toiminut KaPa-51 ry:n jalkapallovastaavana sekä usean joukkueen valmentajana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka