Wappurastit 2018 ja Antti Lindqvistin muistorastit tänään

Kaiken kansan vappurastit suunnistetaan perinteisesti tänään vapunpäivänä 1.5. Samalla muistellaan hiljattain poisnukkunutta Antti Lindqvistiä, joka uurasti vuosia kangasniemeläisen suunnistuksen ja

Vappurastit löytyvät tämän kartan osoittamista paikoista tänään 1.5. klo 8-17.

Kalevi Tiitinen

Kaiken kansan vappurastit suunnistetaan perinteisesti tänään vapunpäivänä 1.5. Samalla muistellaan hiljattain poisnukkunutta Antti Lindqvistiä, joka uurasti vuosia kangasniemeläisen suunnistuksen ja myös vappurastien parissa. Nyt kaikki aktiivisesti liikkeelle Antin muistoksi.

Kangasniemen Kalskeen ja Kangasniemen Kunnallislehden yhteistyössä järjestämään katusuunnistukseen voivat osallistua kaikki vauvasta vaariin. Osallistuminen ei maksa mitään. Jos jalka ei vielä – tai enää – kanna pitkää kävely- tai juoksulenkkiä, voivat halukkaat vapaasti turvautua apupyöriin. Reitin voi kiertää polkupyörällä tai vaikka rollaattorilla.

Se kuitenkin kannattaa muistaa, että liikkeellä ollaan kirkonkylän keskustassa, joten liikennesääntöjä pitää noudattaa. Samoin kannattaa muistaa yleinen kohteliaisuus: toisten pihojen läpi ei pidä oikoa, vaan kulkemiseen on käytettävä yleisiä teitä tai polkuja.

Rasteja kirkonkylän keskustan alueelle on sijoitettu kaikkiaan 15. Osallistujat voivat kiertää kaikki rastit, jos oma kunto tai aikataulu ei salli koko lenkin kiertämistä, voi vapaasti käydä vain osalla rasteista.

Rastit löytyvät oheisen kartan osoittamilta paikoilta tiistaina 1.5. klo 8-17.

Rasteilla on käytössä pihtileimaus. Leiman voi laittaa mihin tansa kupongin 15 ruudusta.

Kunnallislehden toimituksessa (Otto Mannisentie 11) on munkki- ja mehutarjoilu 1.5. klo 10-13. Tuona aikana osallistumiskuponkeja voi palauttaa lehden konttorille. Ennen kymmentä ja klo 13 jälkeen kuponkeja voi palauttaa Kunnallislehden postilaatikkoon.

Kartan ja osallistumiskupongin voi leikata talteen tästä lehdestä. Kartasta ja kupongista voi vapaasti ottaa kopioita. Karttoja ja kuponkeja on saatavana myös Kunnallislehden konttorilta torstaina 26.4. ja maanantaina 30.4. Lisäksi kuponkeja on saatavilla 1.5. klo 10-13.

Kaikkien osallistumiskupongin palauttaneiden kesken arvotaan Kalskeen ja Kunnallislehden tuotepalkintoja.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka