Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Opetusta, yhdessäoloa ja esiintymiskokemusta

Musiikkiviikkojen aikana laulukilpailun ja konserttien lisäksi monet saapuivat Kangasniemelle kehittämään omaa soittotaitoaan. Kangasniemen musiikkiviikkojen musiikkikurssin 38 oppilasta saivat kuusi tuntia

Musiikkiviikkojen aikana laulukilpailun ja konserttien lisäksi monet saapuivat Kangasniemelle kehittämään omaa soittotaitoaan. Kangasniemen musiikkiviikkojen musiikkikurssin 38 oppilasta saivat kuusi tuntia henkilökohtaista opetusta huippuopettajilta.

Musiikkiviikkojen 39. musiikkikurssilla opetusta sai viulun, alttoviulun, sellon, kontrabasson ja pianon soittamiseen. Opetus järjestettiin Beckerin koululla ja Kangasniemen lukiolla. Kurssilaisille oli järjestetty myös majoitus Beckerin koulun tiloissa.

Kurssille oli oppilaita tullut koko Suomesta Helsingistä Ouluun. Myös puolasta oli saapunut yksi viulisti.

– Kurssin ilmapiiri oli hyvin välitön ja myös oppilaiden antamasta palautteesta päätellen hyväksyvä, avoin ja yhteisöllinen sekä turvallinen oppimisympäristö, kurssivastaava Maaret Repo-Pohjonen arvioi kurssin päätyttyä.

Lue lisää kurssista 26.7. ilmestyneestä Kangasniemen Kunnallislehdestä.