Kahvihetki kotiseutuneuvoksen kunniaksi

Maanantaina ennen kunnanvaltuuston kokousta vietettiin Kangasniemen kunnantalon aulassa kahvihetki tuoreen kotiseutuneuvoksen, Raija Vehmalan kunniaksi. Valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Tuula Vornanen piti

Maanantaina ennen kunnanvaltuuston kokousta vietettiin Kangasniemen kunnantalon aulassa kahvihetki tuoreen kotiseutuneuvoksen, Raija Vehmalan kunniaksi. Valtuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Tuula Vornanen piti puheen Vehmalalle ja luovutti hänelle presidentti Sauli Niinistön 27. kesäkuuta allekirjoittaman avoimen kirjeen, jolla neuvoksen titteli myönnettiin.

Neuvoksen titteliä Vehmalalle esittivät Kangasniemen kunta, Kangasniemen seurakunta, Kangasniemen kotiseutuyhdistys ja Kangasniemen osuuspankki. Kahvitilaisuudessa esittäjätahojen edustajat pitivät Vehmalalle onnittelupuheita. Lisäksi tilaisuudessa kuultiin paikallisten nuorten musiikkiesityksiä.

Omassa puheenvuorossaan Raija Vehmala korosti paikallisen kotiseututyön merkitystä.

– Koen että tämän arvonimen myötä on haluttu arvostaa paikallista kotiseututyötä. Usein titteleihin vaaditaan maakunnallista ja valtakunnallista toimintaa tai poliittista karriääriä. Minulla ei ole niitä. Tämä titteli osoittaa, että myös omalla paikkakunnalla tehtyä kotiseututyötä arvostetaan.

Lisää kahvihetkestä lehdessä torstaina.