Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehti kaikille tilaajille

Kaikkiin Kangasniemen Kunnallislehden tilauksiin kuuluvat tästedes digioikeudet. Käytännössä kaikki paperisen lehden tilaajat voivat lukea ilman lisämaksua Kunnallislehden verkkosivuilta tai sovelluksesta

Kaikkiin Kangasniemen Kunnallislehden tilauksiin kuuluvat tästedes digioikeudet. Käytännössä kaikki paperisen lehden tilaajat voivat lukea ilman lisämaksua Kunnallislehden verkkosivuilta tai sovelluksesta löytyvää näköislehteä. Aikaisemmin näköislehden lukuoikeudet ovat olleet saatavissa paperilehden tilaajille ainoastaan lisämaksusta.

– Näköislehteä voi lukea tietokoneelta tai mobiililaitteen kautta vaikka lounaalla, kesämökillä tai matkalla töihin. Haluamme tarjota tilaaja-asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja lukea paikallislehteämme, eli samaan hintaan nyt myös digitaalisissa kanavissa, kertoo ESV-paikallismediat Oy:n tilausmyynnin myynti- ja markkinointipäällikkö Viveka Krokfors.

Jos asiakkaan tilaukseen ovat ennestään kuuluneet paperilehden lisäksi myös digioikeudet, tilauksen hinta laskee. Ennen hinnanalennusta laskunsa maksaneelle asiakkaalle annetaan hyvitystä lisäämällä hänen tilausjaksoonsa ylimääräistä summaa vastaava määrä tilauspäiviä.

Näköislehden lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden löytyy ohjeita tästä linkistä: www.kangasniemenlehti.fi/asiakastili

Lisäksi Kunnallislehden asiakaspalvelussa järjestetään torstaina 8.11. klo 9-13 opastustilaisuus, jossa asiakkaita neuvotaan näköislehden ja uuden sovelluksen käytössä.

Vaikka oikeudet digisisältöjen lukemiseen kuuluvat nyt kaikille tilaajillemme, digipalveluita ei ole pakko ottaa käyttöönsä, mikäli ei halua.