Kangasniemi -foorumin tarkoituksena on tukea vireyttä ja viihtyvyyttä

Tänään keskiviikkona voi seurakunnan nettilähetyksessä kuunnella Kai Kaasalaisen mietteitä yhteisöllisyydestä. Kaasalainen on perustanut ja hän myös ylläpitää Facebookissa Kangasniemi-foorumia, johon

Tänään keskiviikkona voi seurakunnan nettilähetyksessä kuunnella Kai Kaasalaisen mietteitä yhteisöllisyydestä. Kaasalainen on perustanut ja hän myös ylläpitää Facebookissa Kangasniemi-foorumia, johon kuuluu lähes 4000 jäsentä.

-Foorumin tarkoituksena on jakaa hyödyllistä tietoa ja muodostaa yhteyksiä vapaa-ajan ja paikallisten asukkaiden sekä palveluntarjoajien välille. Samalla foorumi tukee paikkakunnan vireyttä ja viihtyvyyttä, kertoo Kaasalainen.

Kangasniemen seurakunnan nettilähetys tulee Tervaniemen tuvalta. Kai Kaasalaista haastattelee Päivi Kettunen. Illan kruunaa rakastetun Niina-Maria & Lauri -duon musiikki.

-Laulujemme kautta haluamme välittää lämpöä, läsnäoloa ja yhteyttä, muusikkopariskunta sanoo.

Seurakunnan järjestämä iltahetki Tervaniemessä lähetetään seurakunnan FB-sivun kautta ke 6.5.klo 18 alkaen. Seuraava iltahetki on ke 20.5.klo 18, jolloin Kalevi Tiitinen kertoo ajatuksiaan yhteisöllisyydestä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka