Henkirikos Kutemajärvellä

Poliisilla oli tänään aamupäivällä suuri operaatio Kangasniemellä. Kaksi partioautoa ajoi hälytystehtävässä pillit vinkuen Lapaskankaalta sekä Pieksämäen että Jyväskylän suuntaan. Välillä

Poliisilla oli tänään aamupäivällä suuri operaatio Kangasniemellä. Kaksi partioautoa ajoi hälytystehtävässä pillit vinkuen Lapaskankaalta sekä Pieksämäen että Jyväskylän suuntaan. Välillä partioauto odotteli Lapaskankaan kiertoliittymässä ikään kuin odotellen mahdollista pakenijaa. Myöhemmin poliisin tunnukseton tutkintayksikön auto ajoi Lapaskankaalta Kutemajärven suuntaan.

Poliisin tiedotteen mukaan operaatio käynnistyi aamulla noin kello 9.30, kun ohikulkija oli havainnut, että Kutemajärvellä yksityisasunnon pihassa on käynnissä pahoinpitely. Poliisi löysi talon pihalta elottoman miehen. Poliisin mukaan ulkopaikkakuntalainen mies oli menehtynyt pahoinpitelyn seurauksena.

Tapausta tutkitaan henkirikoksena. Poliisi on tapahtumiin liittyen ottanut kiinni useita henkilöitä. Tässä vaiheessa poliisi haluaa turvata esitutkinnan sujumisen eikä kerro julkisuuteen tapauksesta enempää.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut

Ruokapaikka