Maksetut Viulut tuo iloa koronan keskelle

Maksetut Viulut -yhtye konsertoi ensi viikolla Kangasniemellä. Maksetut Viulut on viisihenkinen hengellistä musiikkia soittava folk pop -yhtye. Yhtyeen jäsenet ovat

Maksetut Viulut -yhtye musisoi seurakunnan some-kanavien kautta.

KNKL

Maksetut Viulut -yhtye konsertoi ensi viikolla Kangasniemellä. Maksetut Viulut on viisihenkinen hengellistä musiikkia soittava folk pop -yhtye.

Yhtyeen jäsenet ovat hengellisten klassikoiden tulkitsijoita ja laulunkirjoittajia. Maksetut Viulut julkaisi viime syksynä jo neljännen levynsä sekä 50 laulua sisältävän nuottikirjan.

Koko kylän kirkkokonsertin järjestävät yhdessä Kangasniemen seurakunta ja kunta sekä Kangasniemen Osuuspankki ja Kangasniemen Kunnallislehti.

Konserttia voi seurata seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta. Jos koronarajoitukset tiukkenevat, konsertti siirretään myöhempään ajankohtaan.

Maksetut viulut -yhtyeessä soittavat Henna-Maria Harju: laulu, viulu ja mandoliini, Tuuli Malve: laulu ja viulu, Ossi Mäki-Reini: laulu, kitara ja perkussiot, Neea Lamminmäki: harmooni ja laulu sekä Sirpa Luoma: rummut, perkussiot, viulu ja laulu.

Maksetut Viulut -yhtye konsertoi perjantaina 12.3. klo 18 alkaen Kangasniemen kirkossa. Konserttia pääsee seuraamaan seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta.

Kommentoi