Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikirjoitus | Sulkutoimista

Koronan sulkutoimet ovat herättäneet paljon ihmetystä ja kummastusta pienten ihmisten ajatuksissa. Ihmettelyä varsinkin siitä kun rajoitukset koskevat koko Essoten aluetta samalla lailla, oli sitten tautitilanne minkälainen tahansa.

Yrittäjät kärsivät tästä kaikkein eniten. He kuitenkin ovat kunnan selkäranka sillä ilman yrittäjiä ei ole työpaikkoja eikä veronmaksajia, jotka koko kunnan toiminnan maksaa. Sääliksi käy yrittäjiä tässä tilanteessa.

Mielenkiintoisin tässä rajoitusasiassa on se, että se perustuu mallinniukseen, eli matemaattiseen algoritmiin, joka tekee just sellaisen mallinnuksen kun poliitikot haluavat ja yleensä tämä mallinnuksen ennustus on katastrofi. Nytkin vain kolme huonoa vaihtoehtoa oli näkyvillä ja se huonoin oli aivan hanurista tempaistu juttu. Olisivat edes tarkistaneet niitä lukuja niin olisivat huomanneet, ettei Suomessa pystytä tällä hetkellä tutkimaan kuin noin 10 000 näytettä vuorokaudessa joten sellainen luku, että yli 11 000 tautitapausta päivässä olis edes mahdoton todeta.

Saivathan poliitikot tässä “kovaa dataa” päätöksen pohjaksi. Asia sai kuitenkin ansaitsemansa huomion eri asiantuntijoiden ottaessa kantaa. Niinpä sitten isot herrat joutivat kukin toisensa jälkeen perumaan puheitaan ja vähättelemään noita tietoja.

Hyvä niin, mutta kukaan asiantuntija ei ole ottanut kantaa siihen, että vuosia jatkunut huijaus vastaavanlaisten mallinnuksien kanssa jatkuu tänä päivänä ja voi hyvin.

Se on se lämpömittaripuolueen käyttämä mallinnus, jossa kaikki saadaan näyttämään ihmisen aikaansaannoksilta. Yksikään poliitikkojen käyttämä ilmaston malliinus ei ole totuuden mukainen vaan poliittisesti tarkoituksen hakuinen hatusta tempaistu juttu, jolla pelotellaan kouluissa lapset aivan säikyiksi. Eli lapset aivopestään tällaisella vihreällä propakandalla eikä heille anneta mahdollisuutta ajatella itse.

Mihin tällainen huijauspolitiikka sitten johtaa niin se on nähtävissä tänä päivänä ei tarvitse kun mennä bensapumpulle niin huomaa jo parin viikon aikana nouseen menoveden hinta 15 c ja nousu jatkuu, jos tällaiselle himolle jota vihreät ajavat ei saada loppua aikaseen. Sillä vihreä politiikka perustuu himoon eli vallan himoon. Halutaanko me sen jatkuvan?

Kysyy

Jouni Rossi

KD kuntavaaliehdokas