Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vaalikirjoitus | Maalaisjärjen käytölle oikeutus

Kuuntelin ohjelmaa Paavi Franciscuksen vierailusta Irakiin, mielenkiintoni heräsi kun toimittaja kertoi Katolisen kirkon näkemyksen avioliitosta: Avioliitto on edelleenkin yhden miehen ja yhden naisen välinen liitto. Siis sama näkemys kuin kaikilla kristillisillä kirkoilla on vielä, vaikka sitä jopa Suomessa yritetään muuttaa joksikin muuksi. Homoudesta hänen kirkkonsa kanta ei ole myöskään muuttunut ajan myötä, mutta hänen viestinsä tuon taipumuksen omaaville oli hyvin lohdullinen. ”Olette arvokkaita ja Jumalalle rakkaita siinä missä kaikki muutkin ihmiset ja olette tervetulleita kirkkomme opetukseen.” Siis ei mitään syrjintää eikä vihapuhetta.

Hän ei todellakaan ole laskemassa heitä opettamaan elämäntapaansa kirkkoonsa ja anna heidän vaatia tuon elämäntavan hyväksymistä yhteisössään, vaikka heidän ihmisarvonsa on kiistaton.

En todellakaan ymmärrä miksi Opetushallitus vaatii kouluihin Setan ohjeistuksen seksuaalikasvatuksen osalta. Suuri osa suomalaisia kuuluu vielä johonkin kristilliseen seurakuntaan ja siitä huolimatta heidän lapsilleen annetaan koulussa täysin kristillisten arvojen vastaista opetusta seksuaaliterveyden nimissä. Lasten vanhemmilta ei kysytä mitään. Jo kaksikymmentä vuotta sitten erääseen maalaislukioon oli pyydetty homo tarjoamaan omaa elämäntapaansa. Olin todella ihmeissäni, ettei vanhemmilta kysytä saako heidän lapsiaan ohjata tuollaiseen, koska tuo opetus kustannetaan heidänkin verorahoillaan.

Seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta kaikki ovat tervetulleita kunkin seurakunnan opetukseen ja muuttumaan meidän muiden syntisten kanssa, mutta eivät opettamaan omaa moraalikäsitystään.

Kehitys kristillisten perhekulttuurin purkamiseen on ollut sen jälkeen nopeaa. Jopa sanat ”isä ja äiti” halutaan korvata muilla ilmaisuilla. Maalaisjärjen käyttö jopa sukupuolien lukumäärän laskemisessa on kohta kielletty, ja jopa sukupuolen määrittely biologisten tosiasioiden perusteella ei riitä. Jos ”ennen vanhaan” joku mökin mummo alkoi kuvitella olevansa ”kadonnut prinsessa”, hänet ohjattiin hoitoon. Kuinkas nyt; jos joku aikuinen mies kuvittelee olevansa nainen, meidän tulee puhutella häntä naisena ja tukea tuota käsitystä.

Kristillisiin arvoihin pohjautuva perhe on edelleenkin paras kasvupaikka lapsille. On suuri etuoikeus jos saa syntyä isän ja äidin rakkauden hedelmänä, jo se antaa hänelle erityisen arvon. Yhteiskunnan ratkaisut lastenhuoltoon ovat kalliita eikä niissä synny samanlaista tunnesidettä.

Kaiken tuon pelkkään seksuaaliseen vapauteen ja nautintoon tähtäävän kasvatuksen sijaan pitäisi olla vastuuta painottava perhekasvatus. Lapsia pitää opettaa suojautumaan raiskaajilta ja monilta sukupuolisuhteilta, jotta he olisivat ehjempiä perustamaan perheen.

Kristityillä pitää olla oikeus opettaa lapsilleen kristillinen avioliittokäsitys.

Suosittelen luettavaksi Tapio Puolimatkan kirjaa ”Seksuaalivallankumous, perheen ja kulttuurin romahdus”.

Olen kunnallisvaaliehdokkaana KD:n listalla