0

Tehometilta 5000 euroa urheilutoimintaan

Tehomet Oy:n 5000 euron urheilutuesta pääsevät vuoden 2020 jaossa  osallisiksi Kangasniemen Palloilijat -51, Kangasniemen Kalske, Puulan Kunto ja Kamppailu, Kangasniemen Kurlinki ry, Puula Golf ry, Kangasniemen Naisvoimistelijat ja Kangasniemen Moottorikelkkailijat. 
   Tehometin 5000 euron tuki on vuosittainen. Tuki perustuu kunnan ja yrityksen väliseen sopimukseen: Kangasniemen jäähalli kantaa nimeä Tehomet Areena ja Tehomet tukee paikallista urheilua vastineeksi hallin nimestä.  Vuosittainen avustus jaetaan kokonaisuudessaan kaikille perusavustusta saaneille urheilu- ja liikuntajärjestöille samassa suhteessa kuin perusavustusta on jaettu. 
   Liikuntatoimen perusavustusta tälle vuodelle myönnettiin KaPa -51:lle 7000,  Kalskeelle 6000, Puulan Kunto ja Kamppailu ry:lle 1500, Kurlinki ry:lle 1000, Puula Golf ry:lle 1000,  Naisvoimistelijoille 700 ja Puulan Kelkkailijat ry:lle 500 euroa. 

Kommentteja aiheesta “Tehometilta 5000 euroa urheilutoimintaan

  • 30.12.2020 at 09:12
    Permalink

    Kiitos Kangasniemen Kunnallislehden toimitukselle. Lähetätte sen mibylle muutaman kerrab vuodessa kesäasukkaana. On mukava lukea paikkakunnan tapahtumista. Hyvää Uutta Vuotta!🎆🎆🎆

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.