Tehometilta 5000 euroa urheilutoimintaan

Tehomet Oy:n 5000 euron urheilutuesta pääsevät vuoden 2020 jaossa  osallisiksi Kangasniemen Palloilijat -51, Kangasniemen Kalske, Puulan Kunto ja Kamppailu, Kangasniemen

Kangasniemen jäähalli on nimeltään Tehomet Areena. Nimestä vastineeksi Tehomet tukee paikallista urheilua 5000 eurolla vuodessa.

Kalevi Tiitinen

Tehomet Oy:n 5000 euron urheilutuesta pääsevät vuoden 2020 jaossa osallisiksi Kangasniemen Palloilijat -51, Kangasniemen Kalske, Puulan Kunto ja Kamppailu, Kangasniemen Kurlinki ry, Puula Golf ry, Kangasniemen Naisvoimistelijat ja Kangasniemen Moottorikelkkailijat.

Tehometin 5000 euron tuki on vuosittainen. Tuki perustuu kunnan ja yrityksen väliseen sopimukseen: Kangasniemen jäähalli kantaa nimeä Tehomet Areena ja Tehomet tukee paikallista urheilua vastineeksi hallin nimestä. Vuosittainen avustus jaetaan kokonaisuudessaan kaikille perusavustusta saaneille urheilu- ja liikuntajärjestöille samassa suhteessa kuin perusavustusta on jaettu.

Liikuntatoimen perusavustusta tälle vuodelle myönnettiin KaPa -51:lle 7000, Kalskeelle 6000, Puulan Kunto ja Kamppailu ry:lle 1500, Kurlinki ry:lle 1000, Puula Golf ry:lle 1000, Naisvoimistelijoille 700 ja Puulan Kelkkailijat ry:lle 500 euroa.

Kommentoi