0

Seuraava Kunnallislehden numero ilmestyy tammikuussa

Kangasniemen Kunnallislehti ei ilmesty pyhäpäivistä johtuen tällä viikolla eli viikolla 53. Seuraava lehden numero, joka on samalla myös vuoden 2021 ensimmäinen numero ilmestyy niin ikään pyhäpäivistä johtuen poikkeuksellisesti perjantaina 8. tammikuuta.
Tähän lehden numeroon tarkoitetut ilmoitusvaraukset tulee tehdä maanantaihin 4.1. kello 16 mennessä. Valmistettavat ilmoitusaineistot tulee olla myös maanantaihin 4.1. kello 16 mennessä ja ne voi lähettää osoitteeseen valmistus@kangasniemenlehti.fi.
Painovalmiit aineistot tulee olla perillä viimeistään tiistaina 5.1. kello 16 ja voi lähettää osoitteeseen aineistot@kangasniemenlehti.fi.
Tarkemmat mediatiedot löytyvät osoitteesta www.kangasniemenlehti.fi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.