1

Lukijoilta: Kuntoportaat

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Lukijoilta: Kuntoportaat

  • 10.12.2020 at 09:05
    Permalink

    Olen täysin samaa mieltä Kari Sinkkosen kanssa. Miksi rakentaa portaita, jotka johtavat suoraan terkkariin; sinne on jo ihan hyvä päällystetty tie. Kuka pitää portaat puhtaana lumesta? Sitä kun saattaa täällä sataa vielä monena talvena ja toistuvasti. Kohta joku vaatii siihen luiskaa, jotta pääsee lastenvaunujen kanssa ylös ja hetken päästä toinen on huutamassa hissiä apuun, kun ei jaksa kavuta portaita, eikä luiskaa pitkin. Onneksi talous tuli apuun ja ”antoi” päättäjille vuoden aikaa märehtiä tätä järjettömyyttä ja pyörtää päätöksensä. Tosin en usko valaistumiseen, vaan kerran päätetty toteutetaan, vaikka mikä olisi! Arvovaltakysymys!!!

Comments are closed.