0

Kunnanvaltuusto kokoontuu tänään päättämään kyläkoulujen kohtalosta

Kunnanvaltuusto kokoontuu tänään maanantaina 23. marraskuuta päättämään paikkakunnan kahden kyläkoulun eli Hokan kylässä sijaitsevan Otto Mannisen koulun ja Äkryn kylässä sijaitsevan Äkryn koulun kohtalosta.  Valtuusto käsittelee myös kouluverkkoselvitystä. Lisäksi valtuusto käsittelee kunnanjohtajan johtajasopimusta ja erokorvausta.  Asialistalla on myös valtuustoaloite hyvinvoinnin ja liikkumisen edellytysten parantamisesta paikkakunnalla.
Valtuuston kokous alkaa kello 18 ja sen livelähetystä pääsee seuraamaan You Tuben-kautta. Linkki livelähetykseen löytyy kunnan verkkosivuilta osoitteesta www.kangasniemi.fi.

Kommentteja aiheesta “Kunnanvaltuusto kokoontuu tänään päättämään kyläkoulujen kohtalosta

  • 23.11.2020 at 12:49
    Permalink

    Mikäs nyt on tapahtunut, kun kuvitukseksi on laitettu Äkryn koulu eikä iänikuinen Hokan koulu?

    Rohkeutta päättäjille! On monia kuntalaisia, jotka eivät uskalla julkisesti ottaa asiaan keskustelupalstoilla kantaa saati kannustaa ja kannattaa yhteisten asioiden hoitajiamme, jotka saavat paskaa niskaansa aivan säälittä. Yksityisissä keskusteluissa hyökkäilyä ei enää ymmärretä ja isolle osalle kuntalaisia asia on aivan sama.

    Asiaan liittyvä innokkaimpien kouluihmisten viestintä on rikkonut jo paljon. Onnea matkaan tulevaisuuden kanssa.

Comments are closed.