0

Jukurit–SaiPa-ottelussa mahdollinen korona-altistuminen – otteluihin ei saa tulla oireisena

Jukurien perjantaina 13. marraskuuta pelatussa kotiottelussa on voinut tapahtua altistuminen koronavirukselle, kertoo jääkiekkoseura tiedotteessaan. Koronapositiiviseksi todettu oireinen henkilö on voinut altistaa muita tapahtumassa olleita sektori 3:n anniskelualueilla, joissa hän on oleskellut ilman maskia koko ottelun ajan. Henkilö on asioinut useilla kyseisen sektorin anniskelupisteillä, joten kaikkia sektori 3:n anniskelualueilla olleita pyydetään tarkkailemaan omaa vointiaan ja hakeutumaan pienistäkin oireista koronatestiin.
Sektori 3:een kuuluu Jukurien ns. kannattajapääty sekä istumakatsomot B6 ja B7. Essoten mukaan altistumisvaaraa ei ole ollut katsomoissa.
Jukurit painottaa, ettei otteluun saa tulla, mikäli on minkäänlaisia koronatartuntaan liittyviä oireita kuten yskää, nuhaa tai vatsaoireita. Jukurit suosittelee voimakkaasti kasvomaskin käyttöä ottelussa. Jukurit tarjoaa kaikille asiakkaille veloituksetta kasvomaskeja niin sisääntuloissa kuin myös ravintolapisteillä ostosten yhteydessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.