0

Kenelle myöntäisit Etelä-Savon parhaat -palkinnon vuonna 2020? – Maakuntaliitto etsii ehdokkaita

Etelä-Savon maakuntaliitto etsii ehdokkaita, jotka ovat osoittaneet esimerkillistä yhteistyökykyä, innovatiivisuutta, tuloksellista toimintaa tai kehittymiskykyä.
Etelä-Savon maakuntaliitto jakaa vuosittain palkinnot maakunnan parhaille yhteishengen, identiteetin ja imagon kohentajille. Maakuntaliitto etsii ehdokkaita, jotka ovat osoittaneet esimerkillistä yhteistyökykyä, innovatiivisuutta, tuloksellista toimintaa tai kehittymiskykyä. Palkinnon arvoinen voi olla myös merkittävä teko tai huomattava menestyminen ja tunnettuus omalla alalla.
Palkittavaksi voi ehdottaa eteläsavolaista yritystä, yhteisöä tai henkilöä. Myös itseään on mahdollista ehdottaa, eikä tämä vaikuta arviointiprosessiin.
Kaikki voivat tehdä ehdotuksia palkinnonsaajiksi. Valinnan tekee palkintoraati, jonka muodostavat Etelä-Savon ELY-keskuksen, Etelä-Savon kauppakamarin, Etelä-Savon Yrittäjien, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun, Etelä-Savon rahaston, taidetoimikunnan ja maakuntaliiton edustajat.
Etelä-Savon parhaat -palkinto jaetaan tänä vuonna Etelä-Savon parhaat -kiertueella. Maakuntaliiton edustajat käyvät maakunnan parhaiden luona tervehdyskäynnillä loppuvuoden aikana erikseen sovittuina ajankohtina. Uudet Etelä-Savon parhaat kutsutaan myös vuoden 2021 maakuntapäivän toritapahtumaan. Maakuntapäivää juhlitaan toukokuun 2021 toisella viikolla.
Ehdokashaku päättyy perjantaina 13. marraskuuta. Ehdotuksen voi jättää nimettömästi, mutta yhteystietonsa jättäneet osallistuvat pienten palkintojen arvontaan. Ehdotuksia ja perusteluita Etelä-Savon parhaat -palkinnon 2020 saajaksi voi jättää sähköisesti linkistä www.webropol.com/s/ESparhaat2020.
Etelä-Savon maakuntaliitto on palkinnut maakunnan parhaita yhteishengen, maakunnallisen identiteetin ja imagon kohentajia vuodesta 2011 alkaen.