Kolme uutta koronatartuntaa löytyi Essoten alueelta

Eilen keskiviikkona 14. päivä lokakuuta löytyi Essoten alueelta kolme uutta koronatartuntaa, kertoo sote-kuntayhtymä tiedotteessa. Kaksi positiivista koronanäytettä löytyi Puumalasta ja

KNKL

Eilen keskiviikkona 14. päivä lokakuuta löytyi Essoten alueelta kolme uutta koronatartuntaa, kertoo sote-kuntayhtymä tiedotteessa. Kaksi positiivista koronanäytettä löytyi Puumalasta ja ne liittyvät alkujaan Ylläkseltä tulleisiin tartuntoihin. Yksi tartunnoista kuuluu viime viikolla paljastuneeseen mikkeläisen ravintola Fenixin tartuntaketjuun.

Essote on saanut kartoitettua altistuneet eilen illalla ja asetettua karanteeniin. Ylläksen ketjusta on alueella todettu tartuntoja yhteensä 12 henkilöllä ja Fenixin ketjussa kahdeksalla henkilöllä.

Puumalan Hurissalon Salessa on asioinut torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina (8.-11.10.) henkilö, jolla on todettu koronatartunta. Muiden altistuminen on kyseisinä päivinä ollut mahdollista.

Kommentoi