Auto katolleen valtatiellä

Henkilöauto ajautui ulos ajoradalta ja pyörähti katolleen tänä aamuna valtatie 13:sta, noin kymmenen kilometriä Kangasniemeltä Mikkelin suuntaan. Ulosajon syytä ei

KNKL

Henkilöauto ajautui ulos ajoradalta ja pyörähti katolleen tänä aamuna valtatie 13:sta, noin kymmenen kilometriä Kangasniemeltä Mikkelin suuntaan. Ulosajon syytä ei tiedetä. Yksin autossa ollut kuljettaja onnistui pelastautumaan ulos katolleen pyörähtäneestä autosta. Ensihoito toimitti kuljettajan tarkastettavaksi Mikkelin keskussairaalaan. Ajoneuvo vaurioitui onnettomuudessa pahoin.

Etelä-Savon pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta kello 9:35. Pelastuslaitos ohjasi liikennettä ja raivasi onnettomuuspaikan. Pelastuslaitos muistuttaa, että teiden pinnat voivat olla etenkin yöpakkasten jälkeen paikoitellen jäiset. Aamuliikenteessä tuleekin noudattaa erityistä varovaisuutta.

Kommentoi