Kaksi uutta korontapausta ilmi Essoten alueella – altistumisia mikkeliläisessä ravintolassa

Kaksi uutta koronatartuntaa on löytynyt tänään torstaina Essoten alueelta. Molemmat positiiviset testitulokset liittyvät eilen keskiviikkona todettuun tartuntaan, joka liittyy Mikkelin

KNKL

Kaksi uutta koronatartuntaa on löytynyt tänään torstaina Essoten alueelta. Molemmat positiiviset testitulokset liittyvät eilen keskiviikkona todettuun tartuntaan, joka liittyy Mikkelin Laajalammen ravintola Fenixiin. Essote alueelta löytyi eilen keskiviikkona kaksi uutta koronatartuntaa, joista toinen tartunnan saanut saattoi altistaa muita henkilöitä kyseisessä ravintolassa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina (2.-4.10.). Tämän tartuntaketjun selvitys on edelleen Essotessa käynnissä. Sote-kuntayhtymä kehoittaa kyseisessä ravintolassa tuona aikana asioineita ja koronaan viittaavia oireita saaneita ottamaan välittömästi yhteyttä Päivystysavun numeroon 116117.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka