0

Mikko Hokkanen arvostaa yhteisöllisyyttä – pieni iltahetki tänään

Tänään keskiviikkona seurakunta pitää pienen iltahetken kirkossa. Illan vieraana on Mikko Hokkanen, jonka kanssa Päivi Kettunen juttelee yhteisöllisyydestä.
– Minut valittiin 18-vuotiaana Kangasniemen kunnanvaltuustoon Suomen toiseksi nuorimpana valtuutettuna. Osallistuin yhteisten asioiden hoitoon 16 ja puoli vuotta neljän vaalikauden ajan. Se oli puolet siihen asti eletystä elämästäni. Kutsumus toimia oman kotikunnan hyväksi syntyi jo lapsuudessa, eikä se ole mihinkään kadonnut, tunnustaa Mikko.
Iltahetken kruunaa Niina-Maria ja Lauri Tiihosen musiikki.
– Haluamme laulujemme kautta välittää lämpöä ja siten myös vahvistaa yhteisöllisyyttä, muusikkopariskunta sanoo.
Iltahetki kirkossa lähetetään seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavien kautta. Näiltä kanavilta voi katsoa tallenteina myös aiemmat iltahetket, joissa vieraina olivat Kai Kaasalainen, Kalevi Tiitinen ja Eleonoora Karlsson-Seppänen.

Pieni iltahetki kirkossa keskiviikkona 17.6. klo 18 alkaen seurakunnan Facebook- ja YouTube -kanavilla.