1

Vapaaehtoisia vapaita ei kertynyt tarpeeksi – Kangasniemi lomauttaa opettajia syksyllä

Tämä artikkeli on tilaajillemme.

Tilaajana voit lukea kaikkia digitaalisia sisältöjämme rajattomasti.

Kommentteja aiheesta “Vapaaehtoisia vapaita ei kertynyt tarpeeksi – Kangasniemi lomauttaa opettajia syksyllä

  • 16.4.2020 at 20:50
    Permalink

    Miksi otsikossa nostetaan esiin vain opettajien lomautukset, kun ne koskevat koko henkilökuntaa? Jos opettajat luopuisivat lomarahoistaan, heitä ei tarvitsisi lomauttaa. Kaksinaismoralismia väittää, että säästetään lapsista, kun kyse on siitä ettei yksi ammattiryhmä vain suostu osallistumaan säästötalkoisiin. Pienipalkkaiset JHL:n ja Jytyn työntekijät ovat ottaneet palkattomia. Vetoaminen opettajien erilaiseen virkaehtosopimukseen ei vain uppoa, kun kesäkeskeytys ja vuosiloma ovat kesäaikanakin n. 9 viikkoa vaikka palkka onkin lukuvuoden työllä ansaittu.

Comments are closed.