0

Paikkakunnan toinen käteisautomaatti otettiin käyttöön tänään – Nosto-automaatista saa myös 10 euron seteleitä

Paikkakunnan käteisnostopalvelut paranivat, kun Osuuskauppa Keskimaa on tuonut Nosto-käteisautomaatin Kangasniemen S-Marketiin.
Paikkakunnan toinen käteisautomaatti otettiin käyttöön tänään perjantaina noin tunti sitten. 
Ensimmäisten joukossa automaattia käytti myyjä Kaija Ikkala.
-Onpa hyvä, kun tästä saa kympin seteleitä, Ikkala iloitsi.
Nosto-automaatista voi nostaa 50 ja 20 euron setelien lisäksi myös 10 euron seteleitä.
Nosto-käteisautomaatti ei peri käteisnostoista maksua. Käteisnoston mahdolliset kulut riippuvat asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta.
Automaatista voi tehdä käteisnostoja yleisimmillä maksukorteilla, kuten esimerkiksi Visalla, Visa Electronilla ja Mastercardilla. Eli nostoihin voi käyttää lähestulkoon kaikkia suomalaisten pankkien myöntämiä kortteja sekä suurinta osaa ulkomaisten pankkien myöntämistä korteista. Nosto-automaattien kertanostoraja on 400 euroa. Asiakkaan oman kortin turvaraja voi poiketa tästä. 

Nyt paikkakunnalle saatu uusi käteisautomaatti on Nosto-käteisautomaatti, eikä Otto-automaatti siksi, että S-ryhmä käynnisti vuonna 2017 yhteistyön Nosto-käteisautomaateista vastaavan Nokas CMS Oy:n kanssa käteisautomaattipalveluiden toteuttamiseksi. S-ryhmä vaihtoi ensin toimipaikkojensa jo olemassa olevat Otto-automaatit Nosto-käteisautomaatteihin, jonka jälkeen jälkeen S-ryhmä ryhtyi laajentamaan Nosto-käteisautomaattien verkostoaan. Kangasniemen S-Marketin Nosto-automaatti on sijoitettu kaupan ulkoseinään, joten sitä voi käyttää myös kaupan aukioloaikojen ulkopuolella.  
Paikkakunnan toinen käteisautomaatti on Osuuspankin seinässä oleva Automatian Otto Plus-automaatti. 

2 kommenttia aiheesta “Paikkakunnan toinen käteisautomaatti otettiin käyttöön tänään – Nosto-automaatista saa myös 10 euron seteleitä

 • 1.3.2020 at 16:26
  Permalink

  Hienoa!

 • 9.3.2020 at 17:03
  Permalink

  Kyllä oli aikakin. Jo sitä ihmeteltiin aikoja sitten että, tallainen kirkonkylä ja yksi automaatti johon kesäisin varsinkin oli aina melken jono ja rahakin loppui kesken. Ei sitä olis uskonut ison pankin automaatista….
  Mutta nyt on hyvä kun saa nostotkin tehdä muiden asiointien lomassa tai ihan muuten vaan.
  Hyvä S-Market !!!

Comments are closed.