0

Kangasniemi-ralli käynnistyi

Kangasniemi-ralli käynnistyi kello 12.01, kun etuautojen jälkeen reitille suuntasivat ensimmäisenä kilpailijaparina Marko Haapsaari ja Janne Pasenius kilpailun lähtöpaikalta Keskustieltä.  AL-Kangasniemen huvitoimikunta jakoi Keskusparkissa ämpäreitä, jotka lähtivät nopeasti rallikansan matkaan.   
Kangasniemi-rallissa ajetaan kuusi erikoiskoetta, joista ensimmäinen on Rytkölä, toinen Siikaselkä  ja kolmas Huumo. Huoltotauon jälkeen ajetaan toiset kolme erikoiskoetta, joita ovat Rauhajärvi, Konttikangas ja Kutemajärvi. Kilpailun maali sijaitsee Kansis-keskuksessa, jossa jaetaan lisää ämpäreitä kello 17.30. Yleisö voi seurata kilpailjoiden lähtöä ja maalintuloa maksutta. 

Rallin tuloksia voi seurata tulospalvelussa osoitteessa http://ajaksi.online/ralliajaksi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.