0

Postin lakko vaikeuttaa lehtien jakelua

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n maanantaiaamuna 11. marraskuuta alkanut lakko vaikeuttaa lehtien jakelua. Lakko pysäyttää lehtien päivä- ja etäjakelun, mutta varhaisjakelu toimii normaalisti.
Kangasniemen Kunnallislehden varhaisjakelu kattaa lähinnä taajama-alueet, ja näillä alueilla lehti jaetaan normaalisti. Sen sijaan haja-asutusalueella olevat tilaajat sekä etätilaajat jäänevät ilman lehtiä. Tilaajat voivat lukea näköislehteä verkossa sekä mobiilisovelluksella. Näköislehti avataan kaikkien luettavaksi.
Lisäksi Kunnallislehdessä postilakon aikana toimitaan siten, että lehtiä toimitetaan lehden konttorille tavallista suurempi määrä. Asiakkaat voivat hakea halutessaan lehtiä lehden konttorista osoitteesta Otto Mannisen tie 11.
Lisäksi lakon aikana Kunnallislehden näköislehti on luettavissa maksutta tietokoneilla, tableteilla ja kännyköillä. Tabletteihin ja kännyköihin kannattaa ladata maksuton mobiilisovellus, sillä se on optimoitu langattomiin päätelaitteisiin.

Kunnallislehteä kustantaa ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa mediakonserni Keskisuomalaista. Kunnallislehden lisäksi paikallislehtiyhtiöön kuuluvat Kaakonkulma, Juvan Lehti, Keskilaakso, Luumäen Lehti, Länsi-Saimaan Sanomat, Paikallislehti Joutseno, Pitäjänuutiset ja Puruvesi.