KaPa otti tärkeät sarjapisteet kotiyleisön edessä – Peurunka HT kukistui luvuin 9-6

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkue kohtasi viime lauantaina pelatussa II-divisioonan sarjaottelussa uuden tuttavuuden, Peurunka Hockey Teamin. Tehomet Areenalle saapunut kotiyleisö sai nähtäväkseen

KaPan Pietu Kanerva ja Tatu Kallio kamppailemassa kiekosta. Kuva: Jaana Laitinen.

Jaana Laitinen

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkue kohtasi viime lauantaina pelatussa II-divisioonan sarjaottelussa uuden tuttavuuden, Peurunka Hockey Teamin. Tehomet Areenalle saapunut kotiyleisö sai nähtäväkseen runsasmaalisen kamppailun, jonka voiton KaPa vei luvuin 9-6 (4-2, 1-2, 4-2).

KaPa aloitti erittäin vahvasti ja oli ajassa 11:01 jo 4-0 -johtoasemissa.

– Kopissa sovimme, että lähdemme heti ensimmäisestä vaihdosta voittamaan kaksinkamppailuja ja niin pelin kyllä aloitimmekin. Vahva alku palkittiin neljällä maalilla, mutta erän lopussa vastustaja pääsi kuitenkin vielä kahdella maalilla peliin mukaan, KaPan kapteenina toimiva Jussi Siitonen kertaa avauserän tapahtumia.

Kotijoukkueen maalintekijät ensimmäisessä erässä olivat Jussi Siitonen, Miika Otranen, Lauri Pulliainen ja Mikael Vasara.

Seuraavassa erässä maali-ilottelu pääsi hieman hiipumaan ja vastustaja nousi hetkeksi tasalukemiin 4-4. Erän lopussa Heikki Honkanen vei kuitenkin tärkeällä osumallaan KaPan jälleen yhden maalin johtoasemiin.

– Toisessa erässä jäähyt hieman taas sotkivat peliä. Vaikka vastustaja ei ylivoimalla maalia tehnytkään, vei alivoimien taistelu tehoja viidellä viittä vastaan -pelaamisesta. Onneksi saimme erän loppuun maalin, jonka seurauksena pääsimme johtoasemassa kolmanteen erään, Siitonen toteaa.

Kolmannen eräin vei KaPa luvuin 4-2.

– Kolmannen erän alun puolustimme jämäkästi ja iskimme tehokkaasti vastaan omista paikoista. Kotiyleisön edessä tärkeät sarjapisteet lämmittävät mieltä, Siitonen iloitsee.

Kolmannen erän maalit tekivät hattutemppuun yltänyt Mikael Vasara, Jussi Siitonen ja Mikko Hyyryläinen.

KaPan maalissa urakoi Pekka Lahikainen, jolle kertyi 41 torjuntaa. Peurungan maalivahdeille torjuntoja kirjattiin yhteensä 42. Illan taikuriksi KaPa valitsi keskuudestaan puolustaja Heikki Honkasen, joka teki huiman määrän työtä molempiin suuntiin ja siinä sivussa 1+2 -tehot.

Kaikki neloslohkon joukkueet ovat pelanneet nyt kuusi sarjaottelua. Sarjataulukon kärkisijoilla 14 pisteellä ovat Karjalan Kopla ja PEPO. KaPalla on koossa 12 sarjapistettä ja hallussa taulukon kolmas sija.

Seuraavaksi KaPa kamppailee sarjapisteistä tulevana lauantaina 26.10. Suonenjoella SuKiKaa vastaan. Tehomet Areenalla joukkue pelaa seuraavan kerran 2.11. Suolahden Urhoa vastaan.

KaPan pelaajien tehot:

Mikael Vasara 3+2

Jussi Siitonen 2+1

Heikki Honkanen 1+2

Mikko Hyyryläinen 1+2

Ville Siitonen 0+2

Miika Otranen 1+0

Lauri Pulliainen 1+0

Ville Närhi 0+1

Jerry Kenakkala 0+1

Kommentoi