0

Majakka-illassa soivat jälleen lempeät laulut

Majakka-illassa tänään keskiviikkona kuullaan lempeitä lauluja Niina-Maria Tiihosen luotsaaman Majakka-bändin esittämänä.
Laulujen välissä seurakuntalaiset lukevat valitsemiaan Raamatun jakeita. Lukijoina ovat ikonimaalarina tutuksi tullut Terttu Ollikainen ja erityisopettaja Riitta Tiihonen sekä ekonomi Eero Valanko ja kunnan rakennusmestari Kalle Manninen.
Seurakunnan järjestämässä Majakka-illassa on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Majakka-pappina toimii tuttuun tapaan Tuula Suuronen. Noin tunnin pituinen tilaisuus sopii kaikenikäisille. Ohjelman jälkeen kunnantalolle voi vielä jäädä hetkeksi seurustelemaan Majakka-piirakoiden ja mehun äärellä.

Majakka-ilta keskiviikkona 9.10. klo 18 alkaen kunnantalon Kangasniemi-salissa.