0

KaPa käynnisti sarjakauden Joensuussa – Karjalan Kopla vei vieraspelin voiton maalein 11-4

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkueen II-divisioonan sarjakausi ei käynnistynyt helpoimman kautta, sillä heti ensimmäisenä vastassa oli erittäin kovatasoinen Karjalan Kopla, joka vei Joensuussa viime lauantaina pelatun vierasottelun voiton luvuin 11-4 (4-2, 4-0, 3-2).
– Emme olleet vielä tässä kohtaa kalenterivuotta valmiita noin kovaan peliin ja vastustajaan. Koplan taito- ja rutiinitaso on niin valtavan kova, että pitäisi pystyä pelaamaan todella laadukas 60 minuuttia, jotta heidät pystyisi haastamaan, toteaa KaPan valmentaja Juho Manninen.
KaPan maalit kirjattiin Ville Laakkoselle, Lauri Pulliaiselle sekä Mikael Vasaralle, joka vei viimeisessä erässä kiekon vastustajan maaliin kahdesti. Maalissa pelasi Pekka Lahikainen, jolle merkattiin ottelusta 38 torjuntaa. Karjalan Koplan maalivahti Juho Ratilainen torjui kiekon 20 kertaa.

Vaikka sarjapisteet jäivät ottelusta saamatta, kertyi siitä hyvää kokemusta heti kauden alkuun.
– Meillä oli siellä paikka paikoin laadukastakin tekemistä ja paljon asioita, joita halutaan nähdä jatkossakin. Nyt on nähty, missä kärki menee ja mitä pärjääminen ja voittaminen vaatii, Manninen toteaa.
Mannisen mukaan tässä vaiheessa kautta olisi tärkeintä, että joukkue jaksaisi mahdollisimman pian pelata täysipainoisesti koko ottelun ajan ja saisi pelin pysymään kuosissa.
– Paljon pitää karsia virheitä ja vääriä valintoja pois. Jatkamme harjoittelua ja työntekoa tapahtuma kerrallaan. Kyllä tämäkin vastustaja pannaan vielä ahtaalle tämän kauden aikana, valmentaja lupaa.
Seuraavaksi KaPalla on vuorossa kauden ensimmäinen kotiottelu, johon vastustajaksi saapuu Warkis/PiPS. Peli pelataan tulevana lauantaina 28.9. kello 16 alkaen Tehomet Areenalla.

KaPan pelaajien tehot
Joensuussa:
Mikael Vasara 2+1
Ville Närhi 0+2
Ville Laakkonen 1+0
Lauri Pulliainen 1+0
Mikko Hyyryläinen 0+1
Jerry Kenakkala 0+1
Ville Siitonen 0+1
Jussi Siitonen 0+1