0

Keskustan teiden päällysteiden uusiminen on alkanut – uutta päällystettä on tulossa tällä viikolla Keskustielle, Puulavedentielle, Kappalaisenkujalle, Kankaistentielle ja Luotsitielle

Keskustan teiden päällysteiden saneeraus on alkanut kunnan asfaltointiohjelman mukaisesti. Parhaillaan jyrsitään vanhaa asfalttipäällystettä pois Keskustieltä, jossa uusitaan ajoradan päällystettä Otto Mannisentien ja Kankaistentien väliseltä matkalta. Lisäksi Kankaisten tien ja Keskustien risteysalue saa uuden päällysteen. Uutta päällystettä vedetään myös Kankaistentien ajoradalle Keskustien risteyksen ja Puulavedentien risteyksen väliselle alueelle.
Puulavedentien päällystettä uusitaan Otto Mannisen tien risteyksestä Satamatielle. Lisäksi uusi päällyste tulee Luotsitielle, Luotsirantaan sekä Kappalaisenkujalle.
Jyrsintä- ja päällystystöitä tehdään tänään maanantaina ja huomenna tiistaina säiden mukaan. Lisäksi varapäiviä ovat  keskiviikko ja torstai. Teitä ei suljeta töiden ajaksi kokonaan, vaan liikennettä ohjataan tarvittaessa muille keskustan teille.
Kunnan urakan hoitaa UIT Suomi Oy. Kunta teettää päällystystyön yksikköhintaurakkana, jonka alustava hinta on 66 000 euroa. Lopullinen hinta selviää, kun urakan toteutuneet neliöt tarkistetaan työn jälkeen.