0

Mikkelin kaupunginorkesteri konsertoi tänään Kangasniemellä

Mikkelin kaupunginorkesterin kevätkauden viimeinen konsertti kuullaan tänään torstaina 6. kesäkuuta Kan-gasniemellä orkesterin taiteellisen partnerin, kapellimestari Daniel Raiskinin johtamana. Palkittu sopraano Marjukka Tepponen tulkitsee Benjamin Brittenin Les Illuminations -teoksen.
Kesäisessä illassa soivat myös Edward Elgarin hienostunut Serenadi, Felix Mendelssohnin 14-vuotiaana säveltämä moni-ilmeinen 9. jousisinfonia sekä W.A. Mozartin dramaattinen Adagio ja Fuuga.
Pietarilaissyntyinen, nykyään Amsterdamissa asuva kapellimestari Daniel Raiskin toimii Belgradin filharmonisen orkesterin päävierailijana sekä Winnipegin sinfoniaorkesterin taiteellisena johtajana.Tämän hetken eturivin sopraanoihin kuuluva Marjukka Tepponen on valloittanut karismallaan niin yleisön, kuin kriitikotkin suomalaisilla ja kansainvälisillä ooppera-areenoilla.

Kesäillan valoa – konsertti tänään torstaina 6.6. klo 19, Kangasniemi-salissa.