0

Rakkauslauluja äitienpäivään

Kaksinkertainen tangoprinssi Markku Uhlbäck konsertoi Kangasniemellä tänään äitienpäiväsunnuntaina.
Markku Uhlbäck kuopiolainen laulaja-luokanopettaja. Hän on opettajan työn ohella laulanut ammatikseen kolmisen vuotta. Ennen ammattilaisuuttaan Uhlbäck on voittanut lukuisia laulukilpailuja. Parhaiten suuri yleisö muistaa hänet Seinäjoen Tangomarkkinoilta, joissa hän sijoittui vuosina 2016 ja 2017 toiselle sijalle.
Tulevana kesänä Uhlbäckin voi nähdä tanssilavojen lisäksi Tikkakoskella Ränssin kievarin kesäteatterissa esiintymässä Meiju Suvaksen kanssa musiikkinäytelmässä Maitolavan Madonnat.

Äitienpäiväkonsertti on väliajallinen ja kestää kaikkiaan noin kaksi tuntia. Väliaikapuffetista vastaa Kangasniemen Musiikinystävät ry. Äitienpäiväteemaan liittyen ohjelmisto sisältää suomalaisten suurimpia ja kauneimpia rakkauslauluja kautta vuosikymmenten.
Konsertissa Markkku Uhlbäckiä säestää pianolla taiturimainen Ari Satomaa. Monipuolista Uhlbäckiä kuvataan herkkäsieluikseksi tulkitsijaksi, josta löytyy myös velmumainen ilopilleri ja luonnonlapsi, jonka ilo tarttuu.

Äitienpäivän konsertti tänään sunnuntaina 12.5. klo 15 Kangasniemi-salissa.