0

Kangasniemen Talvimessut Kansis-keskuksessa tänään – ohjelmassa tanssikilpailu

Yrittäjien ja kunnan järjestämä Talvimessut-tapahtuma täyttää tänään Kansis-keskuksen. Järjestyksessään toista kertaa pidettävässä talvitapahtumassa on jälleen runsaasti mielenkiintoista ohjelmaa ja aiempaa enemmän näytteilleasettajia. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Talvimessuilla esitellään kattavasti paikallisia tuotteita ja palveluita, ja ohjelmassa on muun muassa uusien yrittäjien esittely. Tapahtumasta saa muun muassa vinkkejä rakentamiseen ja remontoimiseen, sekä jätevesijärjestelmien uusimiseen. Messuilla voi tehdä myös ostoksia ja osallistua arpajaisiin. Tavattavissa on myös kansanedustajaehdokkaita ja paikkakunnan järjestöväkeä.

Tapahtuman ohjelmassa on paikallinen versio tunnetusta Tanssii tähtien kanssa -formaatista. Tanssien tähtiin -otsikon alla messuilla mittelevät tanssiparit, joista toinen on taitava tanssija, toinen taas rohkea heittäytyjä, joka uskaltautuu tanssin pyörteisiin, olipa sitten taitoa tai ei. Tanssiparit ovat Sari Romo ja Tommi Vehmala, Eleonoora Karlsson-Seppänen ja Jere Pietarinen, Tuula Tulla ja Risto Pietarinen sekä Maisa Juntunen ja Mikko Hokkanen.
Tanssiparien menoa arvioi tuomaristo, jossa ovat mukana ministeri Jari Leppä, Etelä-Savon yrittäjien puheenjohtaja Nina Rasola ja Kangasniemen Makkolasta lähtöisin oleva maankuulu tanssipedagogi ja tanssitaiteilija Liisa Nojonen.

Messuilla palvelelee messuravintola, jossa on tarjolla muun muassa lohikeittoa, kahvia, sekä suolaisia ja makeita kahvileipiä.

Tapahtuman aikaan kirjastossa on ohjelmaa lapsille ja tavattavissa on prinsessa ja merirosvo. Lisäksi messuilla voi osallistua laserammuntaan ja rapsutella kivoja koiria.

Lue lisää tapahtumasta 7.3. ilmestyneestä liitteestä.

Kangasniemen Talvimessut tänään la 9.3. klo 10-14 Kansis-keskuksessa. Vapaa pääsy.