0

Rauhallinen iltatuokio Majakan valossa tänään

Tänään keskiviikkona 6.3. klo 18 alkaen kirkossa soivat jälleen lempeät laulut Niina-Maria Tiihosen luotsaaman bändin esittämänä.
– Nyt kalenterissani on kaksi merkintää joka kuukausi: Majatalo ja Majakka, iloitsi seurakuntalainen, joka kokee molemmat tilaisuudet omakseen.
Näistä matalan kynnyksen tilaisuuksista moni on löytänyt itselleen sopivan tavan tulla mukaan seurakunnan toimintaan. Majatalo- ja Majakka-illat ovat pääosin vapaaehtoisten toteuttamia. Näin Kangasniemen seurakunta on ihan käytännössä osallisuuden yhteisö.
– Olen rauhallinen persoona ja rakastan herkkiä balladeja. Nautin Majakka-illan tunnelmasta. Koen, että silloin maailman melu hiljenee ja on mahdollisuus kuulla Jumalan ääni, kertoo illassa esitettävät laulut valitseva Niina-Maria.
Laulujen välissä kuulemme Raamatun jakeita, joiden lukijat myös kertovat siitä, mitä kyseinen raamatunkohta heille merkitsee. Tällä kertaa valitsemiaan tekstejä ovat lukemassa Ninni Marttinen, Riitta Hakala, Tero Kemppi ja Kalevi Tiitinen.
–Majakka-illan sisältö ja sävy, musiikin ja Raamatun tekstien vuoropuhelu, on joka kerran erilainen. Tuttu raamatunkohta myös aukenee kuulijalle uudella tavalla, kun joku toinen kertoo sen merkityksestä itselleen, kuvailee Niina-Maria.
Illan aikana on mahdollisuus henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Ohjelman juontaa Majakka-pappi Tuula Suuronen.
Alle tunnin pituinen illanvietto sopii kaikenikäisille. Majakka-illan jälkeen kirkkoon voi vielä jäädä hetkeksi seurustelemaan iltapalan äärelle.

Tervetuloa kirkkoon seurakunnan järjestämään Majakka-iltaan tänään keskiviikkona 6.3. klo 18 alkaen.