0

KaPa taisteli tiensä loppuotteluun

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkueen kausi huipentuu lauantaina 9.3. pelattavaan playoff-loppuotteluun. Finaalipaikasta KaPa kamppaili PiPSin kanssa viime viikonloppuna pelatuissa jännittävissä välieräotteluissa, joista kangasniemeläiset nappasivat voiton ja tasapelin.

– Oli kyllä välierien arvoinen ottelusarja! Saimme kaksi todella laadukasta ja tiukkaa kiekkopeliä. Tämän ottelusarjan voitto toteutti kauden toisen tavoitteemme, joka on mahdollisuus sarjanousuun ensi kaudelle, iloitsee KaPan valmentaja Juho Manninen.

KaPa saa finaaliin vastaansa Kontiolahden Kajastuksen, joka pelasi välierät Polvijärven Urheilijoita vastaan. Lauantain finaalista muodostunee kahden voitonnälkäisen joukkueen tiukka ja jännittävä kamppailu.

– Emme ole vielä valmiita emmekä tyytyväisiä. Yksi tavoite on saavuttamatta ja vastustaja sekä peli kovenevat entisestään tällä viikolla. Ja niin on hyvä, koska meillä on vielä varaa parantaa omaa peliämme paljonkin ja sen se tulee vaatimaan, mikäli aiomme mestaruuden voittaa, Juho Manninen taustoittaa tulevaa kauden loppuhuipennusta.

Lue lisää viikonlopun peleistä torstaina 7.3. ilmestyvästä Kunnallislehdestä.