0

KaPa ylivoimainen kotiyleisön edessä – Hurtat/Sepot kukistui luvuin 10-1

KaPa antoi viime lauantaina kotiyleisölle ja kutsuvieraina Tehomet Areenalle saapuneille yhteistyökumppaneilleen kymmenen tilaisuutta maalijuhliin kukistamalla Lieksasta saapuneet Hurtat/Sepot luvuin 10-1 (2-0, 4-0, 4-1).
KaPan maaleista kolme syntyi Teemu Huoposen toimesta ja kahdesti maalinteossa onnistuivat Mikael Vasara sekä Jussi Siitonen. Loput osumat kirjattiin Ville Siitoselle, Toni Huiskoselle ja Jerry Kenakkalalle.

Valmentaja Juho Manninen toteaa, että tässä vaiheessa kautta tärkeintä on pelin pysyminen muotissa koko 60 minuutin ajan.
– Tähän nähden pelattiin ihan hyvä ja ehjä, rutiininomainen peli. On myös tärkeää että saamme tehoja sekä onnistumisia laajalta rintamalta ja myös tämä tilanne toteutui, kun kaikki neljä ketjua onnistuivat maalinteossa.
KaPan maaleista yksi syntyi ylivoimalla. Vastustaja ei sen sijaan pystynyt omia ylivoimiaan hyödyntämään, vaan KaPan puolustus piti.
– Erikoistilannepelaamisen merkitys kasvaa koko ajan. Kun alivoima toimi sataprosenttisella teholla ja ylivoimakin tuotti jälleen maalin, niin voi kyllä sanoa, että hyvä suoritus tässä kohtaa matkaa, Manninen toteaa.

KaPan maalissa pelasi Pekka Lahikainen, jolle kirjattiin ottelusta 35 torjuntaa. Vastustajan maalia vartioinut Erno Holopainen torjui kiekon 41 kertaa. Lahikainen on III-divisioonan 8. lohkon maalivahtitilaston kärjessä torjuntaprosentilla 92,26. Pelaajatilaston kymmenen parhaan joukkoon mahtuu KaPasta neljä pelaajaa: Mikael Vasara (2.), Mika Himanen (4.), Teemu Huoponen (5.) ja Jussi Siitonen (7.).

Runkosarja lähestyy päätöstään, jäljellä on enää kaksi peliä. Seuraavaksi KaPalla on vastassa Jääsudet, jotka se kohtaa Tehomet Areenalla tulevana lauantaina 9.2. kello 16 alkaen pelattavassa kotiottelussa.