0

Tuplapeliviikonloppu tuotti KaPalle kolme sarjapistettä

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkue kohtasi viime lauantaina Lieksassa pelatussa III-divisioonan ottelussa Hurtat/Sepot. Ottelu päättyi KaPan hyväksi lukemiin 5-12 (3-7, 2-3, 0-2) ja mukaan viemisiksi lähti kolme sarjapistettä. KaPa aloitti ottelun varsin räväkästi.
– Pyrimme lyömään vieraskiertueen alkajaisiksi lauantain ottelun ensimmäisille minuuteille kovan paineen päälle. Pääsimme tavoitteeseen kiitettävästi ja ajassa 8:33 taululla olikin jo numerot 0-6, kertoo KaPan varakapteeni Ville Siitonen.
Siitosen mukaan ottelun rytmi muuttui alun maalikarkeloiden laannuttua.
– Salama-alun jälkeen pelaaminen oli molemmin puolin verkkaista, kun kisa voitosta loppui ennen kuin se ehti oikein edes alkaakaan. Peli oli kuin 110 metrin aitakisa, jossa vastustaja sattui kaatumaan jo ensimmäiseen aitaan, ehkä toiseenkin, Siitonen sanailee.
Illan aikana eniten osumia itselleen kirjautti Jerry Kenakkala, joka kartutti KaPan maalitiliä kolmesti. KaPan kapteeni Elmeri Linnera onnistui maalinteossa kaksi kertaa ja loput maalit kirjattiin Henri Ryynäselle, Jussi Siitoselle, Mikael Vasaralle, Ville Siitoselle, Miika Otraselle sekä Harri Hämäläiselle.

Sunnuntaina KaPan vieraspelivastustajana oli sarjan toisella sijalla oleva Kontiolahden Kajastus, joka vei pisteet luvuin 3-1 (1-0, 1-0, 1-1).
– Kontiolahdella pelatussa ottelussa kisa voitosta kesti loppuun saakka. Pelaamisellamme olisi ollut mahdollista kaapia pisteitäkin mukaan, mutta ratkaisun hetkillä kotijoukkue oli terävämpi. Meidän pelaamisessa ilme oli kuitenkin ärhäkkä loppuun saakka ja pelaajien huomasi nauttivan tasaisesta taistelusta, Siitonen kertoo. Kontiolahdella KaPan ainoaksi jääneen maalin teki Mikael Vasara Jussi Siitosen ja Miika Otrasen toimiessa syöttäjinä.
KaPan maalia vartioi Lieksassa Tero Palvimo ja Kontiolahdella Pekka Lahikainen.

KaPalla on jäljellä vielä kolme runkosarjan ottelua ennen pudotuspelien alkamista.
Seuraavaksi KaPa nähdään kotiyleisön edessä Tehomet Areenalla, jossa se kohtaa tulevana lauantaina 2.2. kello 16 alkavassa ottelussa viime lauantailta tutuksi tulleen Hurtat/Sepot.