Opastusta lehden digipalveluihin tänään

Kangasniemen Kunnallislehden tilauksiin kuuluvat nyt myös digitaaliset sisällöt ja palvelut. Näitä ovat uudella mobiilisovelluksella luettavat sisällöt kuten sähköinen näköislehti ja verkkosivujen jutut. Ohessa on ohjeita digitaalisten palvelujen käyttöönottoon.
Lisäksi tänään torstaina on Kunnallislehdessä tarjolla apua palvelujen käyttöönottoon. Mikäli tarvitset opastusta, tule älylaitteesi kanssa toimitukseen klo 9-13 välisenä aikana, niin asiakaspalvelumme opastaa. Tervetuloa.

Opastusta digitaalisten palvelujen käyttöönottoon to 8.11. klo 9-13 Kunnallislehden toimituksessa osoitteessa Otto Mannisentie 11.

Näin otat sähköiset palvelut käyttöösi:
– Luo itsellesi asiakastili osoitteessa kangasniemenlehti.fi/uusitili ja seuraa kirjautumisohjeita.
– Aktivoi voimassa olevan tilauksesi lukuoikeus kangasniemenlehti.fi/aktivoi. Tarvitset tilauksesi asiakasnumeron ja postinumerosi. Asiakasnumeron löydät tilauslaskustasi tai voit tiedustella sitä asiakaspalvelustamme.
– Nyt lehden verkkosisällöt ovat käytettävissä. Mene osoitteeseen kangasniemenlehti.fi tai lataa Kangasniemen Kunnallislehden mobiilisovellus laitteesi sovelluskaupasta.