KaPa tarjosi kotiyleisölle maali-ilottelua

KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkue kohtasi viime lauantaina Tehomet Areenalla Kiuruvedeltä saapuneen KK-81:n III-divisioonan sarjaottelussa ja vei voiton huimin lukemin 15-1 (2-1, 10-0, 3-0).
– Alussa oli vähän käynnistymisvaikeuksia ja vastustaja jaksoi roikkua pelissä mukana ensimmäisen erän. Toinen erä oli meiltä kyllä vahvaa jyräämistä, teimme laajalla rintamalla paljon hienoja maaleja ja vastustaja tippui täysin kyydistä, kommentoi KaPan kapteeni Elmeri Linnera.

Illan kovimmat pistenikkarit olivat Mikael Vasara (2+4) ja Jussi Siitonen (2+3). KaPan maalintekijöiksi kirjattiin myös kaksi maalia tehneet Eetu Linnera, Teemu Huoponen ja Otto Manninen sekä yhdesti osuneet Toni Paakkunainen, Ville Laakkonen, Elmeri Linnera, Toni Huiskonen ja Mikko Nikulainen. Eetu Linneralle ja Mikko Nikulaiselle illan maalit olivat ensimmäiset edustusjoukkueessa tehdyt osumat.
– Ottelun parasta antia olivat Eetun ensimmäiset ja Mikon ensimmäinen maali. Hienoa oli myös se, että Otto onnistui taas maalinteossa pari kertaa. Kokonaisuudessaan hyvä ja vahva kotiesitys, Linnera toteaa tyytyväisenä.
KaPan maalissa pelasi Tero Palvimo, joka joutui torjumaan kiekon koko ottelun aikana ainoastaan kymmenen kertaa, kun vastustajan maalia vartioineelle Kalle Hietalalle kirjattiin 65 torjuntaa.

KaPa johtaa lohkoa kolmen pisteen etumatkalla seuraavilla sijoilla oleviin Kiteen Jääsusiin ja Polvijärven Urheilijoihin nähden.
Seuraavaksi KaPa suuntaa vuorostaan KK-81:n vieraaksi Kiuruvedelle, jossa pelataan sunnuntaina 18.11. III-divisioonan sarjaottelu. Kotijäillä KaPa nähdään lauantaina 24.11., jolloin vastassa on leppävirtalainen LeKi-75.

Lue lisää 8.11. ilmestyneestä Kangasniemen Kunnallislehdestä.